N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Hebben zonnepanelen onderhoud nodig

Hebben zonnepanelen onderhoud nodig

Wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft liggen, vraagt u zich misschien regelmatig af: “hebben zonnepanelen eigenlijk onderhoud nodig? Het antwoord op deze vraag is ja. Zonnepanelen moeten ieder jaar worden schoongemaakt en gecontroleerd op gebreken. Gelukkig kunt u hiervoor een beroep doen op de specialisten van Solar Cleaners. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw zonnepanelen en de schoonmaak ervan op de goede manier gebeurt, zodat u nog jarenlang profiteert van een zo goed mogelijk rendement van uw zonnepanelen.

Veel bedrijven vroegen zich al af: Hebben zonnepanelen onderhoud nodig?

De vraag: “hebben zonnepanelen onderhoud nodig?” speelt bij veel particulieren en bedrijven die zonnepanelen gebruiken. Zij vragen zich dan ook af hoe het onderhoud moet gebeuren. Deze onderhoudswerkzaamheden bestaan vooral uit een periodieke controle van alle onderdelen en het schoonmaken hiervan. Maar hoe moet je zonnepanelen schoonmaken? Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Wij kunnen zowel bedrijven als particulieren helpen bij het onderhouden en reinigen van hun zonnepanelen. Dit hebben wij in de afgelopen jaren al met veel plezier gedaan bij veel particulieren en bedrijven, zoals het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.

Kies voor het beste onderhoud voor een eerlijke prijs

Wanneer uw zonnepanelen onderhoud nodig hebben, kunt u bij Solar Cleaners kiezen voor een onderhoudscontract voor zonnepanelen. Wanneer u een pakket afneemt, komt een van onze deskundige monteurs jaarlijks bij u langs om de zonnepanelen te controleren op eventuele gebreken en het schoonmaken van de panelen. Daarna ontvangt u een digitale rapportage. Zo hoeft u nooit meer te denken: “Wanneer hebben mijn zonnepanelen weer onderhoud nodig?” U kunt kiezen uit een minipakket, een maxipakket en een pakket op maat wanneer uw zonnepanelen onderhoud nodig hebben.

Welk pakket is het meest geschikt voor u?

Welk pakket het meest geschikt voor u is, hangt af van het aantal zonnepanelen dat u heeft. Er zijn namelijk pakketten voor 1-15 zonnepanelen, voor 15-25 zonnepanelen en voor meer dan 25 zonnepanelen. Zo betaalt u nooit te veel wanneer we uw zonnepanelen schoonmaken en onderhouden. Bent u benieuwd naar het pakket dat het beste bij u past? Wij adviseren u graag, dus neem contact met ons op via 085 – 876 91 32.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid