N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen laten reinigen

Zonnepanelen laten reinigen

Door uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen, bespaart u nog meer energie. Veel mensen denken dat regenwater zonnepanelen schoonspoelt. Dit kan echter uw panelen alleen maar vuiler maken. Bevuiling leidt tot een slechtere opname van zonlicht, wat kan oplopen tot een verlies van 25%. Kies er daarom voor om uw panelen schoon te laten maken door Solar Cleaners uit Woudenberg, dé specialist op het gebied van zonnepanelen.

Uw zonnepanelen laten reinigen op een milieuvriendelijke manier

De kans is groot dat u graag een steentje bijdraagt aan het milieu; u gebruikt immers een milieuvriendelijke manier van energiewinning. Onze werkwijze sluit hier perfect op aan. Wanneer u besluit om door ons uw zonnepanelen schoon te laten maken, doen we dit op een milieuvriendelijke manier. Wanneer we zonnepanelen schoonmaken, gebruiken we geen reinigingsmiddel, maar laten we speciaal gefilterd water het werk doen op uw zonnepanelen. Hoe wij zonnepanelen schoonmaken, is beter voor iedereen!

Kies een van onze servicepakketten

Als u ervoor kiest om uw zonnepanelen door ons te laten reinigen, komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. Wij hanteren meerdere servicepakketten die zijn gebaseerd op het aantal zonnepanelen dat u heeft. Wilt u 26 of meer zonnepanelen door ons schoon laten maken? Dan ontvangt u een offerte op maat. Bij het laten schoonmaken van uw zonnepanelen met een van onze servicepakketten krijgt u het volgende:

  • Jaarlijks voorzien we uw zonnepanelen van onderhoud.
  • Tijdens het reinigen van uw zonnepanelen, laten we onze professionals een controle doen.
  • Binnen een week ontvangt u een digitale rapportage.

Voor al uw woningen en panden

Wilt u de zonnepanelen van uw woning laten schoonmaken? Of bent u lid van een VvE en willen jullie gezamenlijk meermaals de zonnepanelen laten reinigen op of rond het complex? Het is allemaal mogelijk. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Ontvang persoonlijk advies over uw zonnepanelen

Heeft u vragen over het laten schoonmaken van uw zonnepanelen? Wij helpen u graag verder. Bel naar 085 – 876 91 32 of stuur een e-mail naar info@solar-cleaners-nederland.nl om meer informatie te ontvangen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid