N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen laten reinigen

Zonnepanelen laten reinigen

Door uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen bespaart u nog meer energie. Hoe? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, maakt regenwater zonnepanelen niet schoon, maar juist vuiler. Dit zorgt voor een slechtere opname van het (zon)licht, wat kan oplopen tot een verlies van 25%. Daarom is het verstandig om uw panelen schoon te laten maken door Solar Cleaners, dé specialist op het gebied van zonnepanelen.

Uw zonnepanelen laten reinigen op een milieuvriendelijke manier

De kans is groot dat u graag een steentje bijdraagt aan het milieu; u gebruikt immers een milieuvriendelijke manier van energiewinning. Onze werkwijze sluit hier perfect op aan. Als u besluit om ons uw zonnepanelen schoon te laten maken, doen wij dit op een milieuvriendelijke manier. Wanneer we zonnepanelen schoonmaken, gebruiken we geen reinigingsmiddel, maar we laten speciaal gefilterd water het werk doen op uw zonnepanelen. Hoe wij zonnepanelen schoonmaken, is beter voor iedereen!

Kies een van onze servicepakketten

Als u ervoor kiest om uw zonnepanelen door ons te laten reinigen, komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. Wij hanteren meerdere servicepakketten die zijn gebaseerd op het aantal zonnepanelen dat u heeft.  Wilt u 26 of meer zonnepanelen door ons schoon laten maken? Dan ontvangt u een offerte op maat. Bij het laten schoonmaken van uw zonnepanelen met een van onze servicepakketten krijgt u het volgende:

  • Jaarlijks voorzien we uw zonnepanelen van onderhoud
  • Een visuele controle van al uw zonnepanelen
  • Binnen een week ontvangt u een digitale rapportage

Voor al uw woningen en panden

Wilt u de zonnepanelen van uw woning laten schoonmaken? Of bent u lid van een VvE en willen jullie gezamenlijk meermaals de zonnepanelen laten reinigen op of rond het appartementencomplex? Het is allemaal mogelijk. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Persoonlijk advies over uw zonnepanelen

Heeft u vragen over het laten schoonmaken van uw zonnepanelen? Of zoekt u een partij die uw zonnepanelen wil kuisen tegen scherpe prijzen? Wij helpen u graag verder. Bel naar 085 – 876 91 32 voor meer informatie.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid