N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen laten reinigen

Zonnepanelen laten reinigen

Door uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen bespaart u nog meer energie. Hoe? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, maakt regenwater zonnepanelen niet schoon, maar juist vuiler. Dit zorgt voor een slechtere opname van het (zon)licht, wat kan oplopen tot een verlies van 25%. Daarom is het verstandig om uw panelen schoon te laten maken door Solar Cleaners, dé specialist op het gebied van zonnepanelen.

Uw zonnepanelen laten reinigen op een milieuvriendelijke manier

De kans is groot dat u graag een steentje bijdraagt aan het milieu; u gebruikt een milieuvriendelijke manier van energiewinning. Onze werkwijze sluit hier perfect op aan. Als u besluit om ons uw zonnepanelen schoon te laten maken, doen wij dit op een milieuvriendelijke manier. Bij het schoonmaken gebruiken we geen reinigingsmiddel, maar we laten speciaal gefilterd water het werk doen op uw zonnepanelen. Beter voor iedereen!

Kies een van onze Service Pakketten in Woudenberg

Als u ervoor kiest om uw zonnepanelen door ons te laten reinigen, komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. Wij hanteren meerdere Service Pakketten die zijn gebaseerd op het aantal zonnepanelen dat u heeft.  Wilt u 26 of meer zonnepanelen door ons schoon laten maken? Dan ontvangt u een offerte op maat. Bij het laten schoonmaken van uw zonnepanelen met een van onze Service Pakketten krijgt u het volgende:

  • Jaarlijks een professionele onderhoudsbeurt
  • Een visuele controle van al uw zonnepanelen
  • Binnen een week ontvangt u een digitale rapportage

Voor al uw woningen en panden

Wilt u de zonnepanelen van uw woning laten schoonmaken? Of bent u lid van een VvE en willen jullie gezamenlijk meermaals de zonnepanelen op of rond het appartementencomplex laten reinigen? Het is allemaal mogelijk. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Persoonlijk advies over uw zonnepanelen

Heeft u vragen over het laten schoonmaken van uw zonnepanelen? Wij helpen u graag verder. Bel naar 085 – 876 91 32 voor meer informatie.

Ook interessant:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid