N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen schoonmaken

Zonnepanelen schoonmaken

Laat uw zonnepanelen schoonmaken voor een optimale werking. Zonnepanelen vangen (zon)licht op en zijn daarom vaak op plaatsen zonder beschutting gevestigd. Dit heeft als resultaat dat weersomstandigheden, vogels en bomen de panelen bevuilen, waardoor er snel minder licht wordt opgenomen. Uw rendement kan hierdoor teruglopen tot wel 25%! Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Solar Cleaners is gespecialiseerd in het schoonmaken van zonnepanelen op welke locatie dan ook.

Uw zonnepanelen schoonmaken gebeurt professioneel en milieuvriendelijk

Onze specialisten gaan met kunde en kennis aan de slag met het schoonmaken van uw zonnepanelen. Wij gaan hierbij milieuvriendelijk te werk. Dit betekent onder andere dat wij geen reinigingsmiddelen gebruiken bij het schoonmaken van de zonnepanelen. Hiervoor gebruiken we speciaal gefilterd en gedemineraliseerd water in combinatie met zachte borstels. Dit is beter voor het milieu én uw zonnepanelen.

Uw rendement verhogen

De meeste mensen denken dat het schoonmaken van zonnepanelen niet nodig is. Zij gaan ervan uit dat dit automatisch gebeurt tijdens een flinke regenbui. Helaas is niets minder waar. Regen en andere weersomstandigheden tasten de zonnepanelen juist aan. Samen met andere invloeden van buitenaf zorgt dit al snel voor veel verlies van rendement op uw zonnepanelen. Dit is natuurlijk zonde van uw investering en slechter voor het milieu.

Onze service voor zowel particulieren als bedrijven

Zonnepanelen komen voor op allerlei locaties. We reinigen niet alleen de panelen op kantoorgebouwen en winkelpanden, maar ook bij scholen, woningen en appartementencomplexen. Of u nu particulier bent of op zakelijk vlak uw zonnepanelen laat schoonmaken: wij zorgen dat dit professioneel en zorgvuldig gebeurt. U vindt twee servicepakketten die zijn gebaseerd op het aantal zonnepanelen dat u laat reinigen. Door deze pakketten krijgt u direct een beeld van de onderhoudskosten van zonnepanelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze service en woont u in regio Veenendaal of Woudenberg? Bel voor meer informatie naar 085 – 876 91 32 of stuur een e-mail naar info@solar-cleaners-nederland.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via ons offerteformulier. We reageren hier dan zo snel mogelijk op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid