N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen schoonmaken

Zonnepanelen schoonmaken

Laat uw zonnepanelen schoonmaken voor een optimale werking. Zonnepanelen vangen (zon)licht op en zijn daarom vaak op plaatsen zonder beschutting gevestigd. Dit heeft als resultaat dat weersomstandigheden, vogels en bomen de oppervlakken van de panelen bevuilen, waardoor er snel minder (zon)licht wordt opgenomen. Dit kan oplopen naar een verlies van 25% rendement! Solar Cleaners is gespecialiseerd in het schoonmaken van zonnepanelen op verschillende locaties. U bent verzekerd van een lichtopname na een professionele schoonmaakbeurt.

Uw zonnepanelen schoonmaken gebeurt professioneel en milieuvriendelijk

Ons team van specialisten gaat altijd enthousiast aan de slag met het schoonmaken van uw zonnepanelen. Wij gaan hierbij graag milieuvriendelijk te werk. Dit betekent onder andere dat wij geen reinigingsmiddelen gebruiken bij het schoonmaken van de zonnepanelen. Hiervoor gebruiken we speciaal gefilterd en gedemineraliseerd water in combinatie met zachte borstels: beter voor het milieu én uw zonnepanelen.

Waarom is het reinigen van uw zonnepanelen beter voor het rendement?

Hebben zonnepanelen onderhoud nodig? De meeste mensen denken dat het schoonmaken van de zonnepanelen niet nodig is. Zij gaan ervan uit dat dit automatisch gebeurt tijdens een flinke regenbui. Helaas is niets minder waar. Regen en andere weersomstandigheden tasten de zonnepanelen juist aan. Samen met andere invloeden van buitenaf zorgt dit al snel voor veel verlies van rendement op uw zonnepanelen. Dit is zonde van uw investering en slechter voor het milieu.

Onze service voor zowel particulier als zakelijk

Zonnepanelen komen voor op allerlei locaties. We reinigen niet alleen de panelen op kantoorgebouwen en winkelpanden, maar ook bij scholen, woningen en appartementencomplexen. Of u nu particulier bent of op zakelijk vlak uw zonnepanelen laat schoonmaken, wij zorgen dat dit professioneel en zorgvuldig gebeurt. U vindt twee servicepakketten die zijn gebaseerd op het aantal zonnepanelen dat u laat reinigen. Door deze pakketten krijgt u direct een beeld van de onderhoudskosten van zonnepanelen. Heeft u meer dan 25 zonnepanelen? Dan stellen wij een offerte op maat voor u op. Bel voor meer informatie naar 085 – 876 91 32.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid