N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Rendement zonnepanelen

Rendement zonnepanelen

Het rendement van uw zonnepanelen kan tot wel 25% afnemen wanneer u deze niet jaarlijks laat reinigen. Vuiligheid van vogels, bomen, zand en slechte weersomstandigheden vormen al snel een laag over de panelen, waardoor (zon)licht slecht wordt opgenomen. Zelfs regenwater heeft hierbij een vervuilende werking. Laat uw zonnepanelen jaarlijks professioneel schoonmaken door Solar Cleaners om verzekerd te zijn van een optimaal rendement.

Altijd een optimaal rendement in Woudenberg (zon)licht met uw zonnepanelen

U heeft uw zonnepanelen geïnstalleerd met een reden: u wilt op een duurzame manier eigen energie opwekken. Dit is een dure investering geweest en het zou zonde zijn als dit zich niet terugbetaalt. Omdat het rendement van uw zonnepanelen snel achteruitgaat zonder reiniging, is het verstandig om dit regelmatig plaats te laten vinden. Op die manier krijgt u altijd zo veel mogelijk zonne-energie binnen en bent u minder kosten kwijt aan fossiele brandstoffen. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu! Wij vinden het milieu erg belangrijk. Daarom maken we uw zonnepanelen schoon zonder reinigingsmiddelen, maar met gedemineraliseerd water. Dit geeft minstens een even goed resultaat.

Kies een van de heldere Service Pakketten

Bent u benieuwd geworden naar de prijzen voor het reinigen? Wij hebben meerdere Service Pakketten waar u uit kiest. Als u meer dan 25 zonnepanelen heeft, kunt u ook kiezen voor een optimaal rendement. Echter, in dat geval werken wij niet met een Service Pakket, maar u ontvangt van ons een offerte op maat. Meer informatie? Bel naar 085 – 876 91 32.

Ook interessant:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid