N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen reinigen Utrecht

Zonnepanelen reinigen Utrecht

Heeft u zonnepanelen en zoekt u een bedrijf dat is gespecialiseerd in het reinigen ervan, gevestigd in de omgeving van Utrecht? Neem dan contact op met Solar Cleaners. Onze specialisten gaan al jarenlang langs bij vele bedrijven en particulieren in de regio om te controleren of hun zonnepanelen nog naar behoren werken en om deze grondig schoon te maken. Dit doen zij met professionele schoonmaakmiddelen, dus een goede reiniging is gegarandeerd. Samen met een uitvoerige controle draagt een grondige schoonmaakbeurt eraan bij dat u nog jarenlang plezier heeft van uw zonnepanelen.

Jarenlange ervaring met zonnepanelen reinigen in de regio Utrecht

Wij bouwen op een jarenlange ervaring met het reinigen van zonnepanelen en het plegen van onderhoud hieraan in de regio Utrecht. Wij hebben dan ook al bij heel veel bedrijven en particulieren hun zonnepanelen van onderhoud mogen voorzien en we mochten ook deze zonnepanelen schoonmaken. Denkt u hierbij aan bedrijven en instellingen als:

  • Het Universitair Medisch Centrum Utrecht
  • Het Wilhelmina Kinderziekenhuis
  • Celieplant
  • Hardeman Veenendaal
  • Fruityline

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u ook uw zonnepanelen laten reinigen door de specialist in de regio Utrecht? Hiervoor hebben wij verschillende pakketten die u kunt afnemen, afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u heeft. Neem contact met ons op als u wilt dat we uw zonnepanelen wassen of als u persoonlijk advies nodig heeft. Dit kunt u doen door te bellen naar hét schoonmaakbedrijf voor zonnepanelen via het telefoonnummer 085 – 876 91 32.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid