N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen wassen

Zonnepanelen wassen

Laat uw zonnepanelen regelmatig wassen om geen rendement te verliezen. Door weersomstandigheden, stuifmeel, vogeluitwerpselen en vele andere vervuilers, nemen zonnepanelen na verloop van tijd minder (zon)licht op. Dit heeft als resultaat dat u tot wel 25% energie kunt mislopen. Schakel daarom Solar Cleaners uit Woudenberg in!

Uw zonnepanelen laten wassen voor een maximaal rendement en een beter milieu

Des te schoner uw zonnepanelen zijn, des te meer zonlicht deze opnemen. Dit wordt omgezet in groene energie, waardoor er minder fossiele brandstoffen nodig zijn. Het is dus niet alleen verstandig en goed voor het milieu om te investeren in zonnepanelen, maar ook om deze te laten wassen door een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij dragen graag extra bij aan het milieu. Dit doen wij door speciaal gefilterd water te gebruiken als we uw zonnepanelen schoonmaken. Hier zijn geen reinigingsproducten aan toegevoegd. Het water is gedemineraliseerd zodat er geen kalk achterblijft op uw zonnepanelen. Zo bent u nog zekerder van schone panelen. Het jaarlijks professioneel wassen van uw zonnepanelen is ook verstandig op de lange termijn: door op deze manier uw zonnepanelen te voorzien van onderhoud gaan de panelen langer mee.

Wij wassen alle zonnepanelen

Of u nu particulier bent en onze hulp wilt inschakelen of namens de VvE de panelen op uw complex wilt laten wassen: wij staan tot uw dienst! Wilt u zonnepanelen laten reinigen voor een lage prijs? Of wilt u meer informatie? Bel dan naar 085 – 876 91 32 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid