N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen wassen

Zonnepanelen wassen

 

Laat uw zonnepanelen regelmatig wassen om geen rendement te verliezen. Door weersomstandigheden, stuifmeel, vogels en veel andere redenen nemen zonnepanelen na verloop van tijd minder (zon)licht op. Dit heeft als resultaat dat u tot wel 25% energie misloopt. Schakel Solar Cleaners in om uw zonnepanelen professioneel te laten wassen.

Uw zonnepanelen laten wassen voor een maximaal rendement en een beter milieu

Des te schoner uw zonnepanelen zijn, des te meer (zon)licht nemen deze op. Dit wordt omgezet in groene energie, waardoor er minder fossiele brandstoffen nodig zijn. Het is dus niet alleen verstandig en goed voor het milieu om te investeren in zonnepanelen, maar ook om deze te laten wassen door een professioneel schoonmaakbedrijf voor zonnepanelen. Wij dragen graag extra bij aan het milieu. Dit doen wij door speciaal gefilterd water te gebruiken als we uw zonnepanelen schoonmaken. Hier zijn geen reinigingsproducten aan toegevoegd. Het water is gedemineraliseerd zodat er geen kalk achterblijft op uw zonnepanelen. Zo bent u nog zekerder van schone panelen. Het jaarlijks professioneel wassen van uw zonnepanelen is ook verstandig op de lange termijn: door op deze manier uw zonnepanelen te voorzien van onderhoud gaan de panelen langer mee.

Wij wassen alle zonnepanelen

Of u nu particulier bent en ons wilt inzetten voor het reinigen van zonnepanelen op uw woning éf ons de panelen op uw appartementencomplex laat wassen: wij staan tot uw dienst! Wilt u zonnepanelen laten reinigen voor een lage prijs? Of wilt u meer informatie? Bel dan naar 085 – 876 91 32.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid