N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen wassen

Zonnepanelen wassen

Laat uw zonnepanelen regelmatig wassen om geen rendement te verliezen. Door weersomstandigheden, stuifmeel, vogels en veel andere redenen nemen zonnepanelen na verloop van tijd minder (zon)licht op. Dit heeft als resultaat dat u tot wel 25% energie misloopt. Schakel Solar Cleaners in om uw zonnepanelen professioneel te laten wassen.

Uw zonnepanelen laten wassen voor een maximaal rendement en een beter milieu in Woudenberg

Des te schoner uw zonnepanelen zijn, des te meer (zon)licht nemen deze op. Dit wordt omgezet in groene energie, waardoor er minder fossiele brandstoffen nodigzijn. Het is dus niet alleen verstandig en goed voor het milieu om te investeren in zonnepanelen, maar ook om deze te laten wassen. Wij dragen graag extra bij aan het milieu. Dit doen wij door speciaal gefilterd water te gebruiken bij de schoonmaakbeurt. Hier zijn geen reinigingsproducten aan toegevoegd. Het water is gedemineraliseerd zodat er geen kalk achterblijft op uw zonnepanelen. Zo bent u nog zekerder van schone panelen. Het jaarlijks professioneel wassen van uw zonnepanelen is ook verstandig op de lange termijn: door deze vorm van onderhoud gaan de panelen langer mee.

Wij wassen alle zonnepanelen

Of u ons nu als particulier inzet voor de zonnepanelen op uw woning of ons graag de panelen op uw appartementencomplex laat wassen: wij staat tot uw dienst! Bel voor meer informatie naar 085 – 876 91 32.

Ook interessant:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid