N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen reinigen prijs

Zonnepanelen reinigen prijs

U wilt uw zonnepanelen grondig laten reinigen, maar wilt graag op voorhand een idee krijgen van de prijs. Gelukkig weet u bij Solar Cleaners meteen waar u aan toe bent! U kiest bij het laten reinigen van uw zonnepanelen uit verschillende pakketten, waardoor u altijd direct een duidelijk overzicht krijgt van de prijzen. Geen onaangename verrassingen dus!

Zonnepanelen laten reinigen? Kies een pakket en zie direct de prijs

Wij bieden u graag meerdere servicepakketten aan voor het reinigen van zonnepanelen. Deze pakketten bevatten:

  • Een jaarlijkse professionele reinigingsbeurt
  • Een visuele controle van uw zonnepaneleninstallatie
  • U ontvangt binnen een week een digitale rapportage

Als u meer dan 26 zonnepanelen wilt laten reinigen, verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen voor een indicatie van de prijs. U ontvangt een offerte op maat. Merken wij defecten op tijdens onze controle? Dan verwijzen wij u graag door naar onze gespecialiseerde technische Solar Partners, zodat u zo lang mogelijk blijft genieten van een optimaal rendement van uw zonnepanelen.

Wij gaan zorgvuldig te werk

U wilt uw zonnepanelen grondig en kundig laten reinigen voor niet al te hoge prijzen. Dat begrijpen wij. Naast dat wij de prijs voor het laten reinigen van de zonnepanelen laag houden, besteden wij ook veel tijd aan het ontwikkelen en verbeteren van de beste schoonmaaktechniek. Met onze speciale, zachte borstels en gedemineraliseerd water kunnen we op een grondige manier uw zonnepanelen schoonmaken. Wij maken geen gebruik van reinigingsmiddelen, maar van speciaal gefilterd water. Dit is een milieuvriendelijke schoonmaakmethode. U belast het milieu dus nog minder door voor Solar Cleaners te kiezen!

Onze diensten voor zowel particulieren als bedrijven

Of u nu als particulier, bedrijf, gemeente of Vereniging van Eigenaren gebruikmaakt van onze diensten: bij ons bent u aan het juiste adres. Onze enthousiaste specialisten gaan kundig en zorgvuldig te werk om zo uw zonnepanelen glanzend schoon te krijgen. Uw wensen zijn hierbij ons uitgangspunt! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand(en)? Of wilt u meer informatie over de onderhoudskosten van zonnepanelen of over de prijzen wanneer u meer dan 26 zonnepanelen wilt laten reinigen? Bel naar 085 – 876 91 32.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid