N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen onderhoud

Zonnepanelen onderhoud

Het is noodzakelijk om uw zonnepanelen jaarlijks van zorgvuldig onderhoud te voorzien. Waarom? Alleen op die manier nemen de panelen optimaal (zon)licht op. Zonder passend onderhoud aan de zonnepanelen kunt u tot wel 25% verlies op het rendement oplopen. Schakel Solar Cleaners in om dit te voorkomen! Dankzij onze grondige jaarlijkse schoonmaakbeurten loopt u nooit meer energie mis.

Waarom hebben zonnepanelen onderhoud nodig?

Hebben zonnepanelen onderhoud nodig? Veel mensen denken dat onderhoud van zonnepanelen onnodig is, omdat de regen deze schoon zou maken. Dit zou ideaal zijn, maar dit is helaas niet het geval. Sterker nog, regenwater is juist een van de grote vervuilers van uw zonnepanelen, samen met stof, bladeren, sneeuw, stuifmeel en vogeluitwerpselen. Het is dus belangrijk om regelmatig professioneel onderhoud uit te laten voeren, om een hoger rendement uit uw zonnepanelen te behalen en te behouden.

Nog milieuvriendelijker te werk

U heeft geïnvesteerd in zonnepanelen en daarmee een van de eerste stappen gezet naar een milieuvriendelijke manier van energieopwekking. Dit wilt u graag zo behouden en misschien waar mogelijk nog milieuvriendelijker handelen. Als u ons het onderhoud van de zonnepanelen laat uitvoeren lukt dit zeker! We maken gebruik van gedemineraliseerd water dat vrij is van kalk én reinigingsproducten. Daarnaast geldt: hoe schoner de zonnepanelen, hoe meer (zon)licht er wordt opgenomen, wat als resultaat heeft dat er minder fossiele brandstoffen gebruikt worden. U bent dus dubbel zo milieuvriendelijk bezig als u uw zonnepanelen laat kuisen door ons!

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor onderhoud van uw zonnepanelen? Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bekijk voor prijzen onze servicepakketten of neem telefonisch contact op via 085 – 876 91 32.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid