N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen kuisen

Zonnepanelen kuisen

Ga de vuile afzetting van weer, verkeer en zure regen tegen en laat uw zonnepanelen jaarlijks kuisen. Waarom? Op die manier behoudt u een optimaal rendement, waardoor u nooit meer (zon)licht en energie misloopt dankzij vieze zonnepanelen. Solar Cleaners is gespecialiseerd in het professioneel kuisen van zonnepanelen en staat graag tot uw dienst!

Laat uw zonnepanelen kuisen en kies een passend pakket

Wij bieden twee verschillende servicepakketten aan met een vaste prijs voor het reinigen van uw zonnepanelen. Zo krijgt u niet te maken met onaangename verrassingen. Of u nu particulier bent, ons inhuurt voor uw kantoorpand of voor de gemeente of een VvE het onderhoud regelt: bij ons bent u aan het juiste adres. Bezit u 26 of meer zonnepanelen? Dan ontvangt u van ons een offerte op maat waarin staat wat het kost om uw zonnepanelen van onderhoud te voorzien!

Haal meer energie uit zonlicht

U heeft uw zonnepanelen aangeschaft met een reden: u wilt uw elektriciteit halen uit groene energie, zonne-energie welteverstaan. Om er zeker van te zijn dat u al het (zon)licht vangt, is het van groot belang om uw zonnepanelen te wassen. Hoe schoner de zonnepanelen, hoe meer energie u opwekt en hoe minder fossiele brandstof nodig is. Heeft u vragen over hoe wij uw zonnepanelen kuisen of bent u benieuwd naar het rendement van zonnepanelen voor uw pand, bijvoorbeeld in Woudenberg? Bel naar 085 – 876 91 32 voor meer informatie.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid