N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Onderhoudscontract zonnepanelen

Onderhoudscontract zonnepanelen

Wist u dat u bij Solar Cleaners een onderhoudscontract kunt afsluiten voor uw zonnepanelen? Heeft u een aantal jaren geleden besloten om zonnepanelen op uw dak te laten leggen, om zo het milieu te ontzien door zelf schone energie op te wekken? Dat is een mooi streven, maar na verloop van tijd hebben de zonnepanelen wel onderhoud en service nodig. Wanneer u een onderhoudscontract oftewel een servicecontract afsluit, komt er regelmatig iemand van Solar Cleaners bij u langs om de nodige onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, zodat uw zonnepanelen weer naar behoren werken.

Wat houdt een onderhoudscontract voor uw zonnepanelen in?

Wanneer u een onderhoudscontract of servicecontract voor uw zonnepanelen bij ons afsluit, kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Zo is het onderhoud afgestemd op uw wensen en behoeften. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het aantal zonnepanelen dat u heeft. U kiest uit drie verschillende pakketten:

  • Het minipakket, geschikt voor 1 tot 16 zonnepanelen. Hierbij komen we jaarlijks bij u langs voor een professionele reinigingsbeurt, waarna we een controle uitvoeren. Vervolgens ontvangt u binnen een week een digitale rapportage.
  • Het maxipakket is geschikt voor 17 tot 25 panelen. Hierbij zijn de werkzaamheden hetzelfde.
  • Heeft u meer dan 25 zonnepanelen? Kies dan voor het pakket op maat. Hierbij bekijken wij wat er precies aan onderhoud van uw zonnepanelen moet gebeuren, waarna wij een onderhoudscontract op maat opstellen. Vervolgens stellen wij hierbij een vrijblijvende offerte op.

Neem contact op voor advies in Woudenberg

Wilt u een onderhoudscontract of servicecontract voor uw zonnepanelen laten opstellen? Maar heeft u hier nog advies bij nodig? Wij helpen u graag verder. Bel daarom naar 085 -876 91 32. Ook kunt u het contactformulier invullen. Hierop kunt u het ook aangeven als u direct een onderhouds- of servicecontract voor uw zonnepanelen wilt afsluiten.

Ook interessant:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid