N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen kuisen prijzen

Zonnepanelen kuisen prijzen

U wilt uw zonnepanelen laten kuisen tegen scherpe prijzen, zonder dat de kwaliteit erop achteruitgaat. Voor grondige en zorgvuldige schoonmaakbeurten voor een aantrekkelijke prijs gaat u naar Solar Cleaners. Hier komt u nooit voor verrassingen te staan: de prijzen voor het kuisen van de zonnepanelen staan al vast. Wat nog meer vast staat? Dat u er weer een jaar tegenaan kunt met zonnepanelen die optimaal (zon)licht opvangen.

Zonnepanelen laten kuisen: vaste prijzen zonder onaangename verrassingen

U wilt twee zekerheden: dat het kuisen van uw zonnepanelen grondig en vakkundig gebeurt en dat u geen onverwachte prijzen hoeft te betalen. U bent van beide bij ons zeker. Kies uit een van onze servicepakketten en u ziet meteen welke prijs u betaalt. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw zonnepanelen ontvangt u de volgende services:

  • Het professioneel en grondig reinigen van de zonnepanelen op jaarlijkse basis
  • Een visuele controle van de zonnepanelen installatie
  • Een uitgebreide digitale rapportage

Bent u in het bezit van 26 zonnepanelen of meer? Dan kiest u niet voor een van onze pakketten, maar ontvangt u een offerte op maat. Zo betaalt u nooit te veel voor uw zonnepanelen en het onderhoud hiervan.

Voor alle doelgroepen

Wij komen graag bij iedereen zonnepanelen schoonmaken. Of u ons nu inschakelt voor uw woning of kantoorpand, of juist als gemeente of VvE: wij staan tot uw dienst. Benieuwd wat er mogelijk is wanneer u zonnepanelen wilt laten schoonmaken voor een scherpe prijs? Bel naar 085 – 876 91 32.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid