N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen kuisen prijzen

Zonnepanelen kuisen prijzen

U wilt uw zonnepanelen laten kuisen tegen scherpe prijzen, zonder dat de kwaliteit erop achteruitgaat. Voor grondige en zorgvuldige schoonmaakbeurten voor een aantrekkelijke prijs gaat u naar Solar Cleaners. Hier komt u nooit voor verrassingen te staan: de prijzen voor het kuisen van de zonnepanelen staan al vast. Wat nog meer vast staat? Dat u er weer een jaar tegenaan kunt met zonnepanelen die optimaal (zon)licht opvangen.

Zonnepanelen in Woudenberg laten kuisen: vaste prijzen zonder onaangename verrassingen

U wilt twee zekerheden: dat het kuisen van uw zonnepanelen grondig en vakkundig gebeurd en dat u geen onverwachte prijzen hoeft te betalen. U bent van beide bij ons zeker. Kies uit een van onze Service Pakketten en u ziet meteen welke prijs u betaalt. Bij afname van een Service Pakket ontvangt u de volgende services:

  • Jaarlijks een professionele en grondige reinigingsbeurt
  • Een visuele controle van de zonnepanelen installatie
  • Een uitgebreide digitale rapportage

Bent u in het bezit van 26 zonnepanelen of meer? Dan kiest u niet voor een van onze pakketten, maar ontvangt u een offerte op maat. Zo betaalt u nooit te veel voor uw aantal zonnepanelen.

Voor alle doelgroepen

Wij zetten ons graag in voor iedereen met zonnepanelen. Of u ons nu inschakelt voor uw woning of kantoorpand, of juist als gemeente of VvE inschakelt: wij staan tot uw dienst. Benieuwd wat er mogelijk is? Bel naar 085 – 876 91 32.

Ook interessant:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid