N

PROFESSIONELE REINIGING

N

Optimaal rendement

N

Juiste kennis en materialen

Home » Zonnepanelen schoonmaken prijs

Zonnepanelen schoonmaken prijs

Wilt u de zonnepanelen laten schoonmaken, maar heeft u geen idee wat de prijs hiervan is? Bij Solar Cleaners kiest u eenvoudig een van de Service Pakketen. Passen de pakketten niet bij uw wensen? Dan ontvangt u een offerte op maat. Zo weet u altijd precies welke kosten er verbonden zitten aan het grondig en professioneel schoonmaken van uw zonnepanelen.

Uw zonnepanelen laten schoonmaken voor een scherpe prijs

U wilt niet dat de kosten voor het schoonmaken van uw zonnepanelen te hoog oplopen; u heeft immers al geïnvesteerd in de panelen zelf. Toch is het verstandig om jaarlijks te laten schoonmaken. Op die manier wordt er optimaal (zon)licht opgenomen en verliest u geen rendement op de zonnepanelen. U bespaart zo nog meer kosten door uw zonnepanelen te laten schoonmaken. Kies een van onze servicepakketten voor uw zonnepanelen en u profiteert direct van een vaste lage prijs bij het schoonmaken. Heeft u 26 zonnepanelen of meer? Dan maken wij een offerte op maat.

Kies voor een milieuvriendelijke reiniging

Met uw zonnepanelen wekt u op een duurzame en milieuvriendelijke manier energie op. Zou het dan niet mooi zijn als het reinigen van diezelfde zonnepanelen ook milieuvriendelijk gebeurt? Wij voeren al onze reinigingen uit met speciaal gefilterd en gedemineraliseerd water en zonder reinigingsmiddelen. Deze manier van schoonmaken is beter voor het milieu, werkt minstens even goed voor uw zonnepanelen en scheelt aanzienlijk in de kosten. Wilt u zonnepanelen laten reinigen voor een goede prijs? Schakel dan onze specialisten in.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies

Wilt u zonnepanelen laten reinigen in regio Utrecht? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw pand? Of heeft u vragen over de prijs voor het schoonmaken van uw zonnepanelen? Wij staan u graag te woord! U bereikt ons telefonisch op 085 – 876 91 32.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid